кадър и видео: Самият министър е направил проверка на един от

...
кадър и видео: Самият министър е направил проверка на един от
Коментари Харесай

Министърът на икономиката Кирил Петков видя на проверка: Бутилка от безалкохолно служи като част от съоръжение на язовир, за който са платени над 2 милиона лева

кадър и видео: 

Самият министър е направил инспекция на един от язовирите. Ето какво е видял на място: 

Ако свалим равнището на корупцията от нашето равнище до това на Словения, стопанската система ни ще нарасне с 50%. Само в случай че се фокусираме върху нововъведения и износ и понижим корупцията. При предходните ограничения имаше грантови схеми, имаше и грантове за здания. Това внезапно дава късмет за корупция. Сега насочваме ограниченията към непосредствено подкрепяне на бизнеса. Това разяснява министърът на стопанската система Кирил Петков в ефира на бТВ.

Приключи част от работата на Междуведомствената работна група за бистрота и надзор на " Държавната консолидационна компания " ЕАД.



" В министерство на стопанската система има няколко субекта ББР, както и ДКК. ДКК взима 500 млн. от министерството и 130 млн. от ББР. Аз направих инспекция на един от язовирите, за които са дадени 2.3 млн лв.. Когато отидох всичко беше пресъхнало, както и реката, която би трябвало да зарежда язовира ", разяснява той.



Той добави, че бутилка от безалкохолно е част от оборудванията.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР